El debut titulat d’Àsia ha venut milions de còpies, va generar dos singles, tres estàndards de ràdio addicionals i va impulsar un llegat que va transcendir les seves històries individuals durant els anys vuitanta. ‘GOLD’ recull totes les cançons registrades en els seus tres àlbums de Geffen més B-Sides rars. Geffen. 2005.


Track Listings

Disc: 1

  1. Heat of the Moment
  2. Only Time Will Tell
  3. Sole Survivor
  4. One Step Closer
  5. Time Again
  6. Wildest Dreams
  7. Cutting It Fine
  8. Here Comes the Feeling
  9. Ride Easy
  10. Don’t Cry
  11. The Smile Has Left Your Eyes
  12. Never in a Million Years
  13. My Own Time (I’ll Do What I Want)
  14. The Heat Goes On
  15. Eye to Eye
  16. True Colors


Disc: 2

  1. Go
  2. Countdown to Zero
  3. Love Now till Eternity
  4. Daylight
  5. Suspicion
  6. Prayin’ 4 a Miracle
  7. Too Late
  8. Wishing
  9. After the War
  10. Summer (Can’t Last Too Long)
  11. Days Like These

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields