https://felixcaballero.net/wp-content/uploads/2021/10/bryan-adams-2022-390x550-1.jpgBryan Adams en concert

Bryan Adams en concert

Bryan Adams anuncia nova gira per 2022. Conegut a tot el món per la seva marca personal, que el defineix a la perfecció com una icona de l’rock, Bryan Adams torna amb la gira ‘Live 22’ i dues dates confirmades al nostre país. El dimarts 1 de febrer de 2022 a l’WiZink Center de Madrid i el dimecres 2 de febrer de 2022 a Palau Sant Jordi de Barcelona.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 10: 00h de divendres 15 d’octubre a través de doctormusic.com (*) i entradas.com. Totes les entrades seran de seient reservat, amb un preu de 42, 48, 55 i 65 Euros per a Barcelona, ​​i 42, 48, 50, 55 i 65 Euros per a Madrid (IVA inclòs, despeses de distribució no incloses).

Amb una carrera que abasta més de quatre dècades d’èxits i grans gires, Bryan Adams s’ha establert com un dels cantants i compositors més aclamats de l’rock, amb un directe enèrgic i emocionant que abasta hits de tots els temps. En la seva trajectòria, Bryan Adams ha llançat 14 àlbums d’estudi, amb el més recent, Shine a Light, que ens presentava el 2019 i que va debutar en el número u en les llistes d’àlbums al març d’aquest mateix any.

La seva vessant com a compositor li ha valgut nombrosos premis i reconeixements, incloses tres nominacions a l’Oscar, cinc nominacions al Globus d’Or i un premi Grammy. Ha estat número 1 en més de 40 països i ha venut més de 65 milions de discos a tot el món al llarg de la seva carrera. La seva set de directe i la posada en escena única han convertit a Bryan Adams en un dels millors cantants de rock del nostre temps.

fcaballero

About the author:

CONTACT THE AUTHOR:
Categories: Concerts

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields