https://felixcaballero.net/wp-content/uploads/2019/09/jake-clemons.jpgJake Clemons en concert

Jake Clemons en concert

Després d’anunciar gira mundial amb concerts a Estats Units, Irlanda, Regne Unit, Europa i Canadà, el compositor i multi-instrumentista Jake Clemons confirma ara dues dates a Espanya, per presentar el seu nou àlbum, Eyes On The Horizon . El podrem veure en directe el dilluns 28 d’octubre a la sala Bikini de Barcelona i el dimarts 29 d’octubre a la sala Caracol a Madrid .

Les entrades per a aquests concerts ja es poden adquirir a través de doctormusic.com (*) i entradas.com. El preu de les entrades és de 28 Euros (IVA inclòs, despeses de distribució no incloses).

Eyes On The Horizon, Que veurà la llum el 6 de setembre, està produït per Jake Hull i Clemons, barrejat pel llegendari productor Eddie Kramer (Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Eric Clapton, The Rolling Stones, David Bowie, The Beatles, etc.) i distribuït per BFD / The Orchard. Jake Clemons afirma que el seu nou àlbum és molt diferent a tot el que havia fet abans: “El meu últim àlbum reflecteix un punt de vista molt personal i intern. Realment parla dels problemes i tribulacions que trobem en el món actual. Mai he fet servir aquesta veu tan directa a través de la meva música fins ara “ . Com a avançament d’aquest nou lliurament, coneixíem ‘We, The People’ , que Clemons va llançar el 23 d’agost.

Dividint el seu temps entre girar per tot el món, interpretar la seva pròpia música i passar els últims set anys com saxofonista de la E Street Band de Bruce Springsteen (assumint el paper del seu oncle, Clarence Clemons), també ha compartit escenari amb artistes de la talla de Paul McCartney, Eddie Vedder, Glen Hansard, The Roots o Roger Waters, per nomenar alguns.

fcaballero

About the author:

CONTACT THE AUTHOR:
Categories: Uncategorised

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields