Mor Meat Loaf als 74 anys

Mor Meat Loaf als 74 anys

Meat Loaf, intèrpret de l’icònic àlbum Bat Out of Hell, ha mort als 74 anys. La notícia ha transcendit a través d’un comunicat que publicat en el compte oficial de del cantant a Facebook. Notícia que ha estat recollida pel diari britànic The Guardian. Michael Lee Aday, nom real del vocalista, ha mort la nit d’aquest dijous passat per motius que no han transcendit de moment. El seu agent, Michael Greene, ha explicat Deadline que l’artista ha estat fins a l’últim moment tant la seva dona Deborah com són les seves filles Pearl i Amanda, que han pogut acomiadar-se.

“Sabem quant va significar per a molts de vosaltres i realment apreciem tot l’amor i el suport a mesura que avancem en aquest moment de dolor per la pèrdua d’un artista tan inspirador i un home tan bonic”, ha agraït la família de Meat Loaf en el comunicat. “Des del seu cor fins a les vostres ànimes… mai no deixeu de rockejar!”.

ed65c3922732adc853279e12fbdcfe0050442086
El cantant Meat Loaf ha mort la nit d’aquest dijous 20 de gener als 74 anys. Foto: EFE

Un ratpenat fora de l’infern

Publicat el 21 d’octubre de 1977, Bat Out of Hell, disc escrit pel compositor Jim Steinman i produït per Todd Rundgren, és considerat un dels millors discos de la història del rock. Amb un estil una mica barroc que combina influències de la música clàssica com Richard Wagner, el mur de so característic del productor Phil Spector i el rock musculós de Bruce Springsteen, amb més de 34 milions de còpies despatxades és un dels discos més venuts de tots els temps.

Més enllà del seu carrera com a cantant, Meat Loaf va ser protagonista d’una interessant trajectòria com a actor. En aquesta faceta destaca la seva participació en pel·lícules com The Rocky Horror Picture Show (1975) o El club de la lluita (1999), així com en sèries com MonkGleeSouth Park House.

Notícia publicada el 21/01/2022 al diari El Nacional – Veure artícle

fcaballero

About the author:

CONTACT THE AUTHOR:
Categories: Concerts

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields