https://felixcaballero.net/wp-content/uploads/2019/12/paul-mccartney-2020-blog.jpgPaul McCartney torna a Barcelona el 2020

Paul McCartney torna a Barcelona el 2020

Paul McCartney anuncia concerts per al 2020 en la seva súper aclamada gira FRESHEN UP que es prepara per tornar a la carretera. ¡Entrades a la venda a partir del 4 de desembre!

Després de mesos d’especulacions, i recentment anunciat com a cap de cartell del 50è aniversari del festival Glastonbury, Paul McCartney anuncia avui un espectacle únic a Espanya que tindrà lloc el 2020. Quatre anys després del seu últim concert aquí i gairebé trenta anys des que Paul va tocar per primera vegada a Barcelona.

Després de concloure l’etapa més recent de la seva gira amb un  sold-out  a l’estadi de Los Angeles Dodgers el passat mes de juliol, Paul ha realitzat 39 grans espectacles en 12 països diferents des que va llançar la gira mundial Freshen Up. Rated 5 estrelles per la crítica i fans de tot el món, la gira Freshen Up que atreu multituds de totes les edats i orígens, mostra la incomparable carrera de Paul com a compositor i intèrpret i confirma el seu atractiu universal.

Amb cançons com ‘Hey Jude’, ‘Live and Let Die’, ‘Band on the Run’ and ‘Let It Be‘, l’experiència en directe de Paul McCartney és tot el que un amant de la música podria desitjar d’un concert de rock. Gairebé tres hores amb grans èxits dels darrers 50 anys de música, dotzenes de cançons de la carrera de Paul en solitari, Wings, i, per descomptat, del repertori dels Beatles que han format la banda sonora de les nostres vides. Paul i la seva banda han actuat en una gran quantitat de llocs diferents per tot Amèrica, Anglaterra, Europa, Japó, Austràlia i Nova Zelanda i tots ells en llocs emblemàtics com: fora de el Coliseu de Roma, la Plaça Roja de Moscou, el Buckingham Palace , La Casa Blanca, un concert gratuït per a més de 400.000 persones a Mèxic, l’últim concert al Candlestick Park de San Francisco on els Beatles van donar el seu concert final el 1966, una setmana en 2016 al desert de Califòrnia incloent dos concerts com a caps de cartell en l’històric festival Desert Trip així com un petit concert al Pappy & Harriet ‘s Pioneertown Palace per a uns pocs i afortunats fans! I fins i tot, una actuació retransmesa en directe a l’espai!

Durant els últims 15 anys la banda de Paul ha estat formada per Paul “Wix” Wickens (teclats), Brian Ray (baix / guitarra), Rusty Anderson (guitarra) i Abe Laboriel Jr (bateria). Constantment actualitzant la tecnologia d’àudio i vídeo d’última generació per garantir una experiència inoblidable des de qualsevol seient. Un concert de Paul McCartney mai et deixa indiferent.

” Un concert èpic de tres hores … un total de 38 cançons … l’exhibició perfecta de la filosofia que McCartney ha plasmat durant els 60 anys de la seva carrera musical … el llaç perfecte per unir l’espectacle perfecte amb la lletra final de la nit, i sempre apropiada: ‘I a la fi, l’amor que reps és igual a l’amor que dónes “. BILLBOARD – AGOST 2019

Vull les meves entrades! 

fcaballero

About the author:

CONTACT THE AUTHOR:
Categories: Uncategorised

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields